Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Onze Partners

Met Sarah Abraham Express bieden wij opblaasfiguren die wij gratis per post versturen door heel Nederland. Ook het terugsturen is gratis: wij voegen het retourlabel bij je bestelling waardoor je deze na gebruik alleen nog hoeft in te leveren bij PostNL. Naast Sarah Abraham Express hebben we ook Opblaasbaby Express en Silent Disco Express, waarbij we dezelfde verzendservice leveren.


Opblaasbaby Express

Opblaasbaby Express voegt een flinke dosis schattigheid toe aan elk geboortefeestje. Met onze indrukwekkende selectie van opblaasbare babyfiguren, transformeren ze gewone momenten in onvergetelijke herinneringen.

Net als bij Sarah Abraham Express bieden we eenvoudig en voordelig verzenden. Met een enkele klik bestel je gelijk een leuk setje feestversiering die je samen met de perfecte opblaasbare baby (of ooievaar!) tijdig ontvangt, rechtstreeks bij jouw deur geleverd. En het beste is dat het retourneren net zo moeiteloos is, dankzij het bijgevoegde retourlabel dat wij al toegevoegd hebben.

Opblaasbaby Express


Silent Disco Express

Silent Disco Express brengt feesten naar een geheel nieuw niveau met de draadloze koptelefoons. Of je nu een privéfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale viering organiseert, ze hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. We zijn erg tevreden met de Silent Disco Express-uitbreiding, waarbij we dezelfde gemakkelijke verzend- en retourmogelijkheden bieden, zodat je je zorgen kunt maken over het feest en niet over het gedoe met logistiek.

Silent Disco Express


Express diensten

Bij Sarah Abraham Express streven we ernaar om unieke en opvallende ervaringen te bieden die speciale momenten markeren. We zijn er trots op met geweldige partners dezelfde toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid te delen!In de toekomst mag je nog meer Express-diensten van ons verwachten; deze zijn we momenteel aan het ontwikkelen.


Heb je een leuk idee voor een Express-dienst? Neem contact op!