Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Over ons

Sarah Abraham Express - Online Sarah of Abraham pop huren

De eigenaars van Sarah Abraham Express zijn Naomi Vinke en Jurrian Brink; twee jonge en ambitieuze ondernemers die diverse ondernemingen op hun naam hebben, zoals Noviweb, Blacklightsport en Silent Wedding.


Opblaasbare Sarah of Abraham pop huren inclusief gratis bezorging en gratis retour sturen

De missie van Sarah Abraham Express is om het huren van een opblaasbare Sarah of Abraham pop zo eenvoudig mogelijk te maken. Hier sluit onze online verhuurshop volledig bij aan.


Wij zijn het allereerste bedrijf in Nederland dat opblaasbare Sarah en Abraham poppen verhuurt, inclusief gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen. Wij doen dit sinds 2016.


Wij hebben de markt veranderd door out of the box te denken. Je gehuurde Sarah of Abraham wordt 1 of 2 dagen voor het feest gratis thuisbezorgd in heel Nederland. 
Na afloop van het feest stuur je de pop retour met ons bijgeleverde retourlabel. Je plakt het label op de box en levert deze in bij één van de 4000 PostNL-punten; helemaal gratis en zonder moeite.

Zo eenvoudig kan het huren van een opblaasbare Sarah of Abraham pop zijn!


Wij hebben een groot assortiment opblaasbare Sarah en Abraham poppen: je vindt altijd een model dat bij de jarige past. Van unieke modellen die alleen wij verhuren tot traditionele poppen die je vast wel eens ergens hebt zien staan.


Jouw Sarah of Abraham pop snel en eenvoudig online huren?

Je wordt maar één keer 50 jaar; dus dan kun je er maar beter zeker van zijn dat de gehuurde Abraham of Sarah pop goed geregeld is!


Alle feiten op een rij:

- Gratis bezorging in heel Nederland door PostNL
- Gratis retour sturen met PostNL
- Hoogst beoordeelde Sarah en Abraham pop verhuurder van Nederland! Bekijk de beoordelingen
- Onze gratis bezorg- en retourservice wordt zelfs met een 9,5 beoordeeld
- Wij rekenen geen borg. We vertrouwen onze klanten dat ze netjes met onze poppen omgaan
- Ontvang automatisch status updates per e-mail over je gehuurde pop