Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Over ons

Sarah Abraham Express - Online Sarah of Abraham pop huren

Sarah Abraham Express is opgericht door Guido Peters (27 jaar). Een jonge en ambitieuze ondernemer die ook eigenaar is van twee andere verhuurconcepten:

Licht & Geluid verhuur Oostzaan
Photobooth Express


Opblaasbare Sarah of Abraham pop huren inclusief gratis bezorging en gratis retour sturen

De missie van Sarah Abraham Express is om het huren van een opblaasbare Sarah of Abraham pop zo eenvoudig mogelijk te maken. Hier sluit onze online verhuurshop volledig bij aan.


Wij zijn het allereerste bedrijf in Nederland die opblaasbare Sarah en Abraham poppen verhuurd inclusief gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen. Wij doen dit sinds 2016.


Wij hebben de markt verandert door out of the box te denken. Je gehuurde Sarah of Abraham wordt gratis bezorgt in heel Nederland door PostNL. PostNL komt de pop 1 of 2 dagen voor het feest bezorgen. De eerstvolgende werkdag na het feest stuur je de pop retour met ons retourlabel. Retour sturen doe je bij een van de 3000 PostNL punten en is ook helemaal gratis. Zo eenvoudig kan het huren van een opblaasbare Sarah of Abraham pop zijn!


Wij hebben een groot assortiment opblaasbare Sarah en Abraham poppen. Je vind altijd een model die bij de jarige past. Van unieke modellen die alleen wij verhuren tot traditionele poppen die je vast wel eens ergens hebt zien staan.


Jouw Sarah of Abraham pop snel en eenvoudig online huren?

Je wordt maar een keer 50 jaar. Dus dan kun je er maar beter zeker van zijn dat de gehuurde Abraham of Sarah pop goed geregeld is!


Alle feiten op een rij:

- Gratis bezorging in heel Nederland door PostNL
- Gratis retour sturen met Post NL
- Hoogst beoordeelde Sarah en Abraham pop verhuurder van Nederland! Bekijk de beoordelingen
- Onze gratis bezorg- en retourservice wordt zelfs met een 9,4 beoordeeld
- Wij rekenen geen borg. We vertrouwen onze klanten dat ze netjes met onze poppen omgaan
- Ontvang automatisch status updates per e-mail over je gehuurde pop