Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Sarah of Abraham als verrassing

Huur je een Sarah of Abraham als verrassing?

Een groot deel van onze bestellingen is een verrassing voor de jarige Sarah of Abraham. Het is natuurlijk ook erg leuk als het feestvarken 's ochtends wakker wordt en verrast wordt met een groot opblaasfiguur in de tuin!


Wij helpen je graag de verrassing zo lang mogelijk geheim te houden. In dit blog lees je onze tips om de jarige Job of Jet de leukste verrassing te bezorgen!


Ander bezorgadres of PostNL-punt

Laat je Sarah of Abraham pop bezorgen bij de buren, vrienden of een PostNL-punt. Met de locatiewijzer vind je snel een PostNL-punt bij jou in de buurt. Hier kun je de pop ophalen wanneer het jou uitkomt!

Wij versturen onze opblaasfiguren ruim op tijd en je wil natuurlijk niet dat de verrassing vroegtijdig verpest wordt. 


Feestversiering

Je voelt je pas echt jarig als je huis mooi versierd is! Bij Sarah Abraham Express bieden we pakketjes met feestversiering aan voor Sarahs en Abrahams in verschillende thema's.


Met slechts één klik heb je al een leuk pakketje aan je bestelling toegevoegd! De pop en de feestversiering worden handig en duurzaam samen verstuurd.


Aangepaste betaling

Omdat veel stellen en echtparen een bankrekening delen, kunnen ze niet zomaar online betalen via de website. Speciaal voor deze klanten denken wij graag mee in een aangepaste betaling.


Uiteraard is het mogelijk om contant te betalen wanneer je je bestelling komt ophalen bij ons magazijn in Wormerveer, maar dat is niet voor iedereen voordelig.

Als je contact met ons opneemt (via telefoon, Whatsapp of e-mail), kunnen we bijna altijd overeenkomen tot een betaling achteraf. 

Zo blijft een verrassing ook echt een verrassing!


Contact met Sarah Abraham Express

Heb je nog vragen over je bestelling? Misschien wil je meer informatie, wil je iets wijzigen of wil je gewoon advies: neem gerust contact op. Wij zijn simpel mobiel bereikbaar op 06 4872 5948.


Je kunt ons op dat nummer ook Whatsappen of een mailtje sturen naar info@sarahabrahamexpress.nl.