Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Sarah en Abraham poppen ook te huur voor 65 jarige

Mooie verjaardagspop voor een 65e verjaardag?

Vroeger was je op je 65e verjaardag oud. Je actieve leven had je achter je en je mocht achter de geraniums gaan zitten. Sterker nog, de klassieke Abraham en Sarah pop die we verhuren gingen er eigenlijk vanuit dat iemand op zijn 50e al oud was, met knotjes, grijs haar en een wandelstok. Gelukkig is dat anders tegenwoordig. Met 50, maar ook met 65 jaar staan we midden in het leven. Sterker nog, we moeten op ons 65e vaak nog gewoon doorwerken. En als we niet moeten, zijn er veel mensen die dat op hun 65e zelf willen, betaald of als vrijwilliger. Verenigingen, buurtbussen en jonge gezinnen, ze ‘draaien’ allemaal op de hulp van 65-plussers.


Maak van de 65e verjaardag een feestelijke mijlpaal

65 is dan ook zeker geen verjaardag waarmee iemand definitief oud wordt. Het is gewoon een prachtige mijlpaal van iemand die al wat ‘kilometers’ aan levenswijsheid heeft opgedaan maar zeker niet van plan is om langs de kant te gaan zitten. Laat staan achter de kamerplanten. Wel opa of oma wellicht, maar nog actief en een druk leven. En bij zo’n verjaardag hoort dan ook een mooie verrassing. Wat voor verrassing? Zo’n enorme verjaardagspop voor de deur, waardoor iedereen in de omgeving kan zien dat er wat te vieren valt.


Een Sarahpop of Abrahampop bij de 65e verjaardag

Want we zien steeds vaker dat mensen ook bij een andere dan de 50e verjaardag zo’n leuke Sarahpop huren voor hun oma, moeder, vrouw of vriendin. Of uiteraard een Abrahampop voor opa, vader, man of vriend natuurlijk. Het is dé manier om de jarige te tonen hoe belangrijk hij of zij voor je is en daarbij doet leeftijd er natuurlijk ook niet toe. Als je een jarige op welke leeftijd dan ook een keer uitgebreid in het zonnetje wilt zetten, is zo’n pop ideaal.


Kiezen maar, een Sarahpop voor de 65-jarige

Er is keuze genoeg voor de 65e verjaardag van de vrouw die je in het zonnetje wilt zetten. Natuurlijk de klassieke Sarahpop, de ‘old lady’ met het grijze haar en de bloemetjesschort. Maar er is ook een leuke Surinaamse pop of een pop voor een echte hippie 65-plusser. Ook populair als verjaardagspop voor de 65e verjaardag zijn de vrolijke Gekkie pop en de Sarah die het wijnglas heft en met je proost. En oh ja, ook de naakte Sarahpop is erg leuk natuurlijk. Stuk voor stuk grappige en opvallende poppen die haar 65e verjaardag tot een extra leuk feest maken. Want 65 worden, dat doen we maar één keer. Kies je favoriete Sarahpop maar uit.


Ook volop keuze als je voor zijn 65e verjaardag een Abrahampop zoekt

Ook voor de mannelijke 65-plusser is er natuurlijk altijd een leuke pop te huur. Wil  je voor je opa, vader of man zo’n traditionele Abraham pop? Dat kan, want dat is altijd een populair model, ook als er een vijfenzestigste verjaardag wordt gevierd in de familie of vriendenkring. Maar als je liever een wat jongere pop hebt, is er nog veel meer keuze. Onze vrolijke Abrahampop die met zijn pilsje proost, is natuurlijk altijd feestelijk. Of de gekkie of hippe verjaardagspop natuurlijk. Erg populair is de naakte Abrahampop en is jouw feestnummer van Surinaamse afkomst? Verras de 65-jarige dan met de Abrahampop Suriname. Je ziet het, er is volop keus aan poppen om de 65e verjaardag tot een heel bijzondere te maken.


Hoe werkt dat, zo’n opblaasbare verjaardagspop voor de 65e verjaardag?

En Abrahampop of Sarahpop huren gaat erg eenvoudig. Je kiest de datum waarop de pop voor het huis of in de tuin van de jarige moet staan. Wij bezorgen de opblaaspop een dag van tevoren. De verzending is gratis. Weet je niet zeker wanneer je thuis bent of wil je voorkomen dat de jarige zijn of haar eigen verjaardagspop ziet arriveren? Dan kun je Sarah of Abraham ophalen op een van de 3000 servicepunten van PostNL. Er is er altijd een in de buurt.


Het opzetten en opblazen gaat heel eenvoudig, en we leveren er uiteraard een heldere instructie bij. Binnen een paar minuten staat de Sarahpop of de Abrahampop voor de 65-jarige. Daarna geniet je met zijn allen van het feest en de dag erna kun je de pop weer afleveren bij het servicepunt.