Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Sarah en Abraham pop ook te huur voor iemand die 40 wordt

Sarahpop of Abrahampop op 40e verjaardag!

Traditioneel is de 50e verjaardag van iemand de gelegenheid waarop zo’n leuke en verrassende Sarah- of Abrahampop voor het huis of in de tuin wordt gezet. Maar eigenlijk is het jammer om zo lang te wachten. Voor veel mensen is de veertigste verjaardag echt een bijzonder hoogtepunt. Juist 40 is hét schakelpunt in het leven. Nog druk met de baan, carrière of eigen bedrijf. Actief met allerlei dingen en tussendoor ook nog de kinderen grootbrengen. Een hectisch bestaan hebben de meeste veertigers en het is zonde om juist die 40e verjaardag door alle drukte ongemerkt voorbij te laten gaan.


De 40e verjaardag vraagt om iets bijzonders

Voor ons bij sarahabrahamexpress.nl was het ook een echte eye opener. Toen wij onze poppen nog alleen dachten te verhuren voor een 50e verjaardag, hoorden we van klanten dat ze onze poppen ook bestelden voor een 40e verjaardag. En dat is natuurlijk ook erg leuk. Juist die verjaardagen zijn soms echte reünies en happenings met veel familie en vrienden die je soms al lang niet hebt gezien. En daarmee is het dé gelegenheid om de jarige extra in het zonnetje te zetten. Met zo’n leuke verjaardagspop bijvoorbeeld. En we hebben dan ook naast de traditionele Sarahpop en Abrahampop ook gewoon hele jeugdige poppen die echt bij veertigers passen.


Keuze genoeg, een Sarahpop voor de 40-jarige

Dus wordt je vrouw, vriendin, buurvrouw of collega 40 jaar binnenkort? Kijk vooral even op onze site en zoek een leuke verjaardagspop voor haar uit. Natuurlijk kun je als pesterijtje zo’n authentieke Sarahpop neerzetten. Met een knotje en een bloemetjesjurk. Maar er zijn ook veel leuke en meer trendy poppen. De Gekkie pop is erg populair voor veertigers, maar ook de hippiepop wordt veel besteld. En uiteraard de ‘wijn’ pop die vrolijk toostend in de tuin of voor het huis staat. En vanzelfsprekend hebben we ook de naakte pop te huur. Kies maar uit. Wie jouw 40-jarige feestvierder ook is, je verrast haar met zo’n enorme pop die onverwacht voor de deur staat.


Kies maar uit voor zijn 40e verjaardag, een Abrahampop

Voor de mannen geldt natuurlijk hetzelfde. We hebben regelmatig dat bijvoorbeeld collega’s als geintje zo’n echte opa-achtige abrahampop voor hun 40-jarig collega laten neerzetten. Maar gelukkig zijn er ook veel jongere poppen die het echt goed doen op zijn veertigste verjaardag. De Gekkie of Hippie verjaardagspoppen zorgen altijd voor veel hilariteit bij de veertigers. Maar ook de bierpop is populair en natuurlijk de naakte veertiger in de ton. En is de jarige job van Surinaamse afkomst? Dan is de Surinaamse Abrahampop erg leuk natuurlijk. Hoe de 40-jarige feestvierder ook in het leven staat, we hebben voor iedereen een passende pop om voor het huis te zetten.


Hoe regel ik een verjaardagspop voor de 40e verjaardag?

Dat gaat heel eenvoudig. Je maakt je keuze op de website en bestelt de pop die je wilt voor de dagen dat je hem of haar nodig hebt. We leveren de opblaas verjaardagspop de dag van tevoren in een handzaam pakket. Inclusief de compressor om de pop snel op te blazen en uiteraard met een duidelijke handleiding. We kunnen het pakket thuis afleveren of je haalt het op bij een van de 3000 servicepunten in het land. Er is er altijd een in de buurt en het geeft je de vrijheid om de pop op te halen als het jou uitkomt. En op die manier weet je natuurlijk ook dat het een verrassing blijft. Het opzetten zelf gaat snel en eenvoudig. Daarna vieren jullie gezellig de verjaardag en de dag erna lever je de pop weer af bij het servicepunt. Makkelijker kunnen we het niet maken.