Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Opblaasbare Abraham Ouwe Lul - In de Spotlight

Bij "In de Spotlight" zetten we elke keer een ander opblaasfiguur in het zonnetje. We bekijken wat dit figuur uniek maakt, voor wie en welke gelegenheid deze pop geschikt is en sluiten af met wat specificaties.

In deze editie van "In de Spotlight": de Abraham Ouwe Lul.Opblaasbare Abraham pop huren Ouwe Lul

Wanneer je de jarige eens goed voor ..eh.. paal wil zetten voor zijn vijftigste verjaardag, een jubileum, pensioen of andere belangrijke gebeurtenis, is de Abraham Ouwe Lul de keuze voor jou!


Hij is erg geschikt voor een echtgenoot, vader, zwager, vriend of collega die amicale vent is en een goed gevoel voor humor heeft. Deze ouwe pik heeft twee flinke ballen eronder en voor de veiligheid goede bescherming op zijn hoofd.

Met twee armpjes in de lucht en een vrolijke lach op zijn gezicht maakt deze jongeheer direct een feestelijke indruk.

Zoals je mag verwachten staat deze opblaasbare tampeloeres in no-time overeind; zonder geleuter!

 

Alles goed en wel als je van een grapje houdt, maar het blijft natuurlijk wel een groot geslachtsorgaan; daarom is de Abraham Ouwe Lul minder geschikt voor collega's of gebruik in een zakelijke setting. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de relatie tussen collega's en de cultuur op de werkplek, maar voor deze setting adviseren wij eerder een traditioneler model.


Kenmerken van de Abraham Ouwe Lul Pop

 • De Abraham is een piemel van ruim 3 meter hoog
 • Twee harige ballen
 • Condoompje op het hoofd
 • Vrolijke lach


 • Hoogte: 3,2 meter
 • Breedte: 1 meter
 • Grondoppervlakte: Ongeveer 1,5 m2 meter
 • Opzet/Afbouwtijd: Ongeveer 5 minuten
 • Stroombehoefte: 230 volt, kan in een normaal stopcontact worden gebruikt


Abraham Ouwe Lul Opblaasfiguur - Compleet Pakket voor een Onvergetelijk Feest!

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om een indrukwekkende Abraham op te zetten voor een 50e verjaardag. Inbegrepen zijn:

 • Een krachtige elektrische blower om de opblaaspop snel op te blazen.
 • Een leeftijdsbord van 50 jaar (andere leeftijden of speciale gelegenheden zijn op aanvraag beschikbaar).
 • Grondpinnen en scheerlijnen voor stevige bevestiging.
 • Een duidelijke instructiekaart voor het opzetten en afbreken.
 • Een robuuste plastic kist voor verzending

Lees meer over het bestelproces.


Hoogwaardige PVC Opblaasbare Abraham Pop

Onze feestelijke Abraham pop is niet alleen groot, maar ook robuust dankzij het duurzame PVC-materiaal. Deze pop is bestand tegen windkracht 5 en kan ook tegen een beetje regen. Met de elektrische blower is de opblaaspop binnen 5 minuten klaar voor het feest. Dankzij de scheerlijnen en grondpinnen blijft hij stevig staan, wat de weersomstandigheden ook zijn.


Eenvoudig Opzetten

Het opzetten van de Abraham pop is eenvoudig en snel. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt en volg de bijgeleverde instructies. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt, inclusief de pop, de verzendkist, een elektrische blower, grondpinnen en scheerlijnen. In slechts enkele minuten staat de pop klaar voor de festiviteiten.


Gratis Bezorging en Retournering

Bij Sarah Abraham Express profiteer je van gratis bezorging en retournering met PostNL. Je kunt kiezen voor levering aan huis of bij een van de 4.000 PostNL-punten, allemaal zonder extra kosten. Het retourneren is ook eenvoudig, met een vooraf betaalde retourlabel inbegrepen.

Lees meer over gratis bezorgen en terugsturen.


Feestversiering Pakket

Maak het feest compleet met een pakket feestversiering voor je Abraham pop. Bestel het eenvoudig samen met je opblaasbare Abraham, en de versiering wordt tegelijkertijd geleverd. Zo heb je alles in één keer en hoef je je geen zorgen te maken over extra verzendkosten. De versiering is helemaal voor jou, en hoef je na het feest niet terug te sturen.

Bekijk de pakketten met feestelijke Abraham versiering.


Samenvatting

 • 3,5 meter hoge Abraham pop van sterk PVC, bestand tegen weer en wind.
 • Eenvoudig op te zetten dankzij het complete pakket en de duidelijke instructies.
 • Gratis bezorging en retournering met PostNL

Ideaal voor het vieren van een 50e verjaardag van een vriend, collega, vader, of partner. Maak er een onvergetelijk feest van met de feestelijke Abraham pop!

Met deze uitgebreide set en de mogelijkheid tot gratis retour, ben je klaar voor een geweldig verjaardagsfeest. Bestel nu en zorg voor een viering om nooit te vergeten!


Direct een Abraham Ouwe Lul huren


Toch eerst even de andere Abrahams bekijken