Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Kant en klare Sarah en Abraham pop

Bij Sarah Abraham Express bieden we kant en klare opblaasfiguren voor jouw gemak! Word jouw vader, moeder, broer, zus, man of vrouw 50 jaar? Vier deze mijlpaal met een vrolijk opblaasfiguur in de tuin!


Je ontvangt je complete pakket ruim voor het feest in huis, zodat er geen stress ontstaat. Op de dag zelf is het een kwestie van de blower op de pop aansluiten en in een ogenblik staat de pop trots overeind.
Het hele proces hoeft nog geen 5 minuten te duren.


Onze opblaasbare Sarah en Abraham wordt geleverd inclusief:

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Elektrische blower (voor opblazen van de pop)                                        

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Leeftijdsbord 50 jaar (andere leeftijd op aanvraag)                               

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Grondpinnen                                                                                       

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Scheerlijnen                                                                                       

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Instructiekaart voor opzetten en afbouwen                                                                  

https://www.lichtgeluidoostzaan.nl/Company/_Template/Pictures/Content/littlecheck.png Stevige plastic verzendkist


Hoewel mensen vooraf zeggen dat ze het niet leuk zouden vinden, horen wij dagelijks dat ze toch wel enorm genoten hebben van zo'n feestelijk figuur voor de deur.

Vrienden en buren wippen even langs, mensen gaan graag op de foto met de pop en auto's stoppen om even te feliciteren. 
Want zeg nou eerlijk: de vijftigste verjaardag kun je toch niet zomaar voorbij laten gaan? 


Gratis bezorgen en retour sturen van je opblaasbare Sarah of Abraham

We bieden gratis bezorging aan voor al onze opblaasbare Sarah en Abraham poppen in heel Nederland via PostNL. De door jou gekozen pop wordt 1 of 2 dagen vóór de huurperiode bij jou thuis of op je werk afgeleverd.


Laten we dit illustreren met een voorbeeld: Stel dat je een pop wilt huren voor zaterdag 18 mei. In dit geval wordt de pop op donderdag 16 of vrijdag 17 mei door PostNL bezorgd. Je hebt de flexibiliteit om de pop op verschillende locaties te laten bezorgen, zoals thuis, op je werk, bij een PostNL-afhaalpunt in de buurt of op een willekeurig adres in Nederland.


Hier zijn enkele handige details over onze gratis bezorgservice via PostNL:

- Met de Track and Trace-code kun je precies volgen wanneer en hoe laat de pop wordt bezorgd. Je ontvangt deze code per e-mail zodra we de pop aan PostNL overhandigen.

- PostNL bezorgt de pop van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur. Bij bedrijfsadressen is de bezorgtijd van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

- Zodra de pop is afgeleverd op het opgegeven adres, ontvang je direct een e-mail. Een handtekening is niet vereist bij ontvangst, zelfs niet als het pakket bij de buren of een ander afleveradres wordt bezorgd.

- Als er niemand aanwezig is op het afleveradres, zal PostNL proberen de pop bij de buren af te geven. Als ook dat niet lukt, komt PostNL de volgende dag voor een tweede bezorgpoging.

- De pop wordt verstuurd in een stevige verzendkist met een gewicht tussen de 14 en 20 kg, afhankelijk van de gehuurde Sarah of Abraham pop. De afmetingen van de kist zijn ongeveer 60 x 40 cm.


Bovendien kun je de pop gratis laten bezorgen bij een van de 4.000 PostNL-punten als je niet thuis wilt wachten op de bezorging of als je de bestelling discreet wilt houden. Deze optie kun je eenvoudig selecteren in je winkelmandje.


Nog een voorbeeld: Als je een pop wilt huren voor zaterdag 18 mei, wordt de pop op donderdag 16 of vrijdag 17 mei afgeleverd bij het door jou gekozen PostNL-punt. Met zo veel punten verspreid over Nederland is er altijd wel een PostNL-punt in de buurt.


Hier zijn enkele handige details over gratis bezorging bij een PostNL-punt:

- Met de Track and Trace-code weet je precies wanneer en hoe laat de pop klaarligt bij het door jou gekozen PostNL-punt. Je ontvangt deze code per e-mail zodra we de pop aan PostNL overhandigen.

- PostNL bezorgt de pop bij het gekozen PostNL-punt van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 15:00 uur. Na 15:00 uur kun je de pop ophalen bij het punt.

- Je krijgt direct een e-mailmelding zodra de pop is afgeleverd bij het PostNL-punt.Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer je de pop ophaalt bij het PostNL-punt. Met je legitimatiebewijs en een handtekening kun je de pop meenemen.

- Er is altijd wel een PostNL-punt in de buurt. Je kunt via een link controleren welk PostNL-punt het dichtstbij is.De pop wordt verstuurd in een stevige verzendkist met een gewicht tussen de 14 en 20 kg, afhankelijk van de gehuurde Sarah of Abraham pop. De afmetingen van de kist zijn ongeveer 60 x 40 cm.

- Tenslotte, als je klaar bent met het gebruik van de pop, kun je deze gratis retourneren via PostNL. Op de gekozen retourdatum lever je de pop vóór 16:30 uur in bij een van de 4.000 PostNL-punten. Het retourlabel is al vooraf afgedrukt en bevindt zich in de verzendkist bij je bestelling.


In de verzendkist vind je ook een instructiekaart die stap voor stap uitlegt hoe het retourneren werkt. Het proces is heel eenvoudig:

1. Plaats de pop compleet, droog en schoon in de verzendkist.

2. Plak het retourlabel boven op de deksel van de verzendkist (het retourlabel vind je in de verzendkist).

3. Lever de verzendkist in bij een PostNL-punt naar keuze en laat de retoursticker scannen.

4. Je ontvangt een verzendbewijs bij het PostNL-punt, wat bevestigt dat de pop correct is geretourneerd.

5. Binnen 1 of 2 dagen wordt de pop weer bij ons afgeleverd. Je ontvangt een e-mail zodra de pop is geretourneerd en gecontroleerd.


Als je een zondag als retourdatum hebt gekozen, kun je de pop op zondag retourneren als er een PostNL-punt open is. Als dit niet mogelijk is, kun je de pop op maandag vóór 16:30 uur inleveren bij een PostNL-punt, zonder extra huurdagkosten.


Goed om te weten: Het retourlabel is al vooraf betaald, dus je hoeft geen retourkosten te betalen bij het PostNL-punt.


Heb je nog vragen over onze gratis bezorg- en retourservice? Aarzel dan niet om te bellen naar 06 4872 5948 of neem contact met ons op.