Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Je vrouw of vriendin wordt vijftig? Een Sarah pop huren!

Je vrouw of vriendin wordt vijftig?Een Sarah pop huren!

Wordt de vrouw van je leven binnenkort 50? Of de buurvrouw? Of gewoon die fantastische collega? Niets is leuker dan haar een keer echt in het zonnetje te zetten. Met een sprankelend feest natuurlijk. Maar als je wat extra’s wilt doen, doe je dat door een Sarah pop te huren. Want een vrouw die vijftig wordt, viert een prachtige mijlpaal natuurlijk. Al veel ervaringen achter de rug en hopelijk nog heel veel om naar uit te kijken. De vijftigste verjaardag wordt een feestelijke dag en niets is zo leuk als iemand een keer helemaal centraal te zetten met zo’n metershoge Sarah pop voor de deur. Je weet zeker dat het niemand ontgaat en de reacties zijn altijd prachtig.


Hoe ziet een Sarah pop eruit?

Veel mensen hebben bij een Sarah pop het traditionele beeld. En laten we eerlijk zijn, vroeger was je op je vijftigste ‘op leeftijd’ en had je inderdaad zo’n grijs knotje. Die traditionele Sarah pop hebben we natuurlijk ook nog want wat is gezelliger dan zo’n echte authentieke verjaardagspop? Maar als voor jouw Sarah juist geldt dat ‘vijftig het nieuwe veertig’ is en je dat ook wilt tonen? Ook dan hebben we natuurlijk een prima Sarah pop. In no time heb je een metershoge Gekkie, Hippie of feestganger voor de deur. Alle varianten zijn er, dus je kiest voor jouw eigen Sarah de leukste pop die er is. Dus een Sarahpop met een knot? Die hebben we natuurlijk. Maar er is veel meer mogelijk. Een moderne vrolijke, trendy of alternatieve Sarahpop, je hebt ze voor het uitkiezen.


Hoe werkt dat, een Sarah pop huren?

Een Sarah pop huren gaat heel eenvoudig. Je kiest een pop die past bij jouw eigen ‘Sarah’. Je bestelt de pop online en wij bezorgen die gratis bij je. En als je helemaal zeker wilt zijn dat het een verrassing blijft, leveren we de pop af bij een van de 3000 ophaalpunten. Daar haal je de pop op wanneer het je uitkomt en je kunt Sarah er ook weer terugbrengen na het grote feest.


Sarah pop opblazen en neerzetten

Het neerzetten van je meer dan levensgrote Sarah is in no time gebeurd. Laat de jarige even weglokken en als ze terugkomt, staat Sarah voor haar deur. Bij het pakket zitten de eenvoudige instructies en op de site vind je ook nog handige instructiefilmpjes. Ook als het waait is het niet moeilijk om Sarah snel even wat steviger neer te zetten. Mocht je nog extra zaken nodig hebben zoals bijvoorbeeld een verlengsnoer, ballonnen of slingers dan huur je die eenvoudig mee. Dat geef je aan bij de bestelling van je opblaasbare Sarah pop en het wordt direct met het pakket meegestuurd.


De reacties op je Sarah pop

Die zijn echt geweldig. Je ziet dat zo’n Sarah pop ervoor zorgt dat jouw jarige ook echt een dagje in het middelpunt staat. De buren, de voorbijgangers, vrienden of collega’s. Iedereen die misschien even gemist had dat de ze vijftig werd, kan het nu niet meer ontgaan. Er is er een jarig en dat willen we absoluut weten. De Sarah pop maakt haar verjaardag extra feestelijk en spontaan.