Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Hoge service, hoge beoordelingen

Wij gaan voor "Service 9+"!


Je kunt nooit iedereen tevreden maken, maar wij doen ons best om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen!


Klanten beoordelen Sarah Abraham Express met een 9,6

Als klanten hun pop retour hebben gestuurd via PostNL krijgen ze bij ons de gelegenheid om een review achter te laten. Dit doen wij via onafhankelijk review-platform Klanten Vertellen. 


Hieruit blijkt dat we op basis van 644 beoordelingen een 9,6 krijgen en dat maar liefst 98% van onze klanten ons aanbeveelt bij anderen.

Met name het bestelgemak, de kwaliteit van het Sarah of Abraham opblaasfiguur, onze gratis bezorg- en retourservice en de communicatie met ons wordt als heel prettig ervaren.

Wij versturen onze Sarah en Abraham pakketten ruim op tijd en ook dat zien we vaak als pluspunt terug in de beoordelingen.

Wij zien op basis van de feedback nog wat ruimte voor verbetering op de website, dus daar werken we aan!


Meer poppen, meer voorraad

Uiteraard blijven we bezig om ons assortiment en onze voorraad op peil te houden. Van opblaasfiguren die we heel vaak verhuren, proberen we extra modellen te kopen.

Daarnaast houden we scherp in de gaten welke nieuwe Sarah en Abraham opblaasfiguren er op de markt komen en luisteren we naar de feedback van klanten. Als klanten aangeven dat ze iets in ons assortiment missen, bekijken we de mogelijkheden om nieuwe modellen bij te bestellen.

 

Contact met Sarah Abraham Express

Heb je nog vragen over je bestelling? Misschien wil je meer informatie, wil je iets wijzigen of wil je gewoon advies: neem gerust contact op. Wij zijn simpel mobiel bereikbaar op 06 4872 5948.


Je kunt ons op dat nummer ook Whatsappen of een mailtje sturen naar info@sarahabrahamexpress.nl.