Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Hoe verras je een man op zijn 50e verjaardag?

Hoe verras je een man op zijn 50e verjaardag?

Stel je vader wordt 50. Of je man of vriend. Wat doe je dan? Hoe verras je hem en maak je er een feest van dat hij nooit zal vergeten? Je kunt natuurlijk met een boek aankomen, of een diner-bon. Of met die klopboor, vishengel of golfclubs die hij graag wil hebben. Maar als iemand 50 wordt, is dat natuurlijk wel even een leeftijd om extra bij stil te staan. Dan wil je eigenlijk iets bijzonders om de vijftigjarige te verrassen. Maar hoe verras je een man op zijn vijftigste verjaardag? We verzamelden een paar bijzondere suggesties. En we verklappen vast de clou: zo’n Abrahampop is eigenlijk best wel een hele leuke verrassing op zijn 50e verjaardag.  


50 jaar oude whisky cadeau op je 50e verjaardag

Houdt de jarige job bijvoorbeeld van whisky? Dan zou het een leuk cadeau kunnen zijn om hem een whisky te geven die in zijn geboortejaar het vat is ingegaan. Terwijl hij ieder jaar een beetje wijzer werd, lag die whisky op het vat ieder jaar een beetje lekkerder te worden. En nu is de single malt gebotteld en wordt hij in een prachtige fles en kist cadeau gedaan. Echt iets heel bijzonders.


Wel met een bijzonder prijskaartje ook. Misschien ga je af en toe naar de slijterij voor een lekker flesje, voor jezelf of om cadeau te geven. Maar we kwamen op de Gall en Gall website ook deze fles tegen. Een ruim 50 jaar oude Glenglassaugh whisky waarvan er wereldwijd slechts 191 worden verkocht. De fles komt in een mooie houten kist waar de plaatselijke timmerman in Glasgow vier uur aan heeft gewerkt. Er hangt dan ook een prijskaartje aan deze fles. Hij kost 7.000 euro…. Wellicht besluit je dus nog even verder te kijken naar een verrassing voor zijn vijftigste verjaardag. Overigens zijn er ook goedkopere oude flessen, maar richting de honderden euro’s ga je al snel.
Een 50-jarige klassieker cadeau voor de 50 jarige?

Bij auto’s ligt het iets anders. Veel mensen verwachten dat auto’s die überhaupt nog rijden na 50 jaar een stevig prijskaartje hebben. Maar voor een paar duizend euro – ook veel, maar het blijft natuurlijk ook een auto - koop je voor de jarige vijftiger bijvoorbeeld al een Fiat 500 of Citroen 2CV (de Eend) uit zijn geboorteperiode. Maar je kunt ook iets exclusievers laten voorrijden. Zo zagen we bij Gallery Aaldering in Brummen deze Lamborghini 350 GT uit 1968. Voor 650.000 euro wisselt hij van eigenaar. Een leuk cadeau toch voor een man die 50 jaar wordt?
Of een opblaasbare Abrahampop cadeau?

Natuurlijk, het is leuk om met iets bijzonders aan te komen bij zo’n mijlpaal. Iets dat doet denken aan zijn geboortejaar, of aan de bijzondere momenten in zijn leven. En er is natuurlijk ook heel veel leuks te bedenken waar je geen half miljoen of 7.000 euro voor hoeft uit te geven.


Je wilt op zo’n feestdag de jarige ook gewoon op een ludieke manier echt in het zonnetje zetten. En hoe kan dat beter dan met zo’n karakteristieke Abrahampop. Die zijn er allang niet meer alleen als grijze oude man – al is zo’n traditionele pop natuurlijk ook best leuk – maar in alle soorten en maten. Een gezellige bierdrinkende vijftiger, een Surinaamse Abrahampop of een hippiepop, je kunt kiezen. We leveren ze door het hele land, inclusief feestversiering, in een handig alles-in-één-pakket. Dat wordt thuis afgeleverd of je haalt het zelf op bij een afleverpunt. De gebruiksaanwijzing en alles wat je verder nodig hebt zit erbij. Binnen een paar minuten staat de pop en de jarige weet niet wat hem overkomt.  


Dus is het lastig om een verrassing te verzinnen die écht blijft hangen bij de jarige? Dat valt best mee. Bestel een Abrahampop. Dan wordt zijn 50e verjaardag een absoluut succes.


>> Bekijk de Abraham Opblaasfiguren.