Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Genderneutrale Sarah of Abraham huren

Tradities zijn er om te koesteren, maar soms is het ook tijd om ze een modern tintje te geven. Bij Sarah Abraham Express geloven we in het vieren van mijlpalen op een inclusieve manier, waarbij iedereen zich vertegenwoordigd voelt, ongeacht genderidentiteit. Daarom introduceren we met trots onze collectie genderneutrale Sarah en Abraham figuren, een nieuwe stap in het vieren van verjaardagen en jubilea.


Traditioneel gezien worden bij speciale verjaardagen, zoals de 50e verjaardag, Sarah en Abraham poppen in de voortuin geplaatst om de mijlpaal te markeren. Echter, deze symbolen waren vaak gebaseerd op stereotypen van een oudere vrouw en man, wat niet voor iedereen een passende representatie is. Met onze nieuwe collectie bieden we een alternatief dat zich richt op het vieren van de persoon zelf, ongeacht geslacht.


Onze genderneutrale collectie omvat diverse opties, waaronder het opblaasbare verkeersbord, de champagnefles en het hart. Deze figuren zijn ontworpen om de feestvreugde te vergroten zonder zich vast te pinnen op traditionele genderrollen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid, deze figuren zijn een perfecte keuze voor diegenen die een inclusief feest willen vieren.


Het Opblaasbare Verkeersbord

Het opblaasbare verkeersbord symboliseert de mijlpaal zelf, ongeacht welke weg het leven heeft genomen. Het staat voor de reis die de persoon heeft afgelegd en de vele wegen die nog voor hen liggen.


De Opblaasbare Champagnefles

De champagnefles vertegenwoordigt vreugde, festiviteiten en het vieren van het leven, ongeacht leeftijd of geslacht.


Het Opblaasbare Hart

Het opblaasbare hart staat voor liefde, vriendschap en de mensen die belangrijk zijn in het leven van de jarige.


Genderneutrale Sarah of Abraham huren


Bij Sarah Abraham Express streven we ernaar om vieringen inclusief en divers te maken, waarbij iedereen zich welkom voelt om hun mijlpalen te vieren op hun eigen unieke manier. Onze genderneutrale collectie is een stap in die richting, en we hopen dat het een positieve verandering teweegbrengt in hoe we verjaardagen en jubilea vieren.Of je nu kiest voor het opblaasbare verkeersbord, de champagnefles, het hart, of een traditionele Sarah of Abraham, bij Sarah Abraham Express hebben we voor elk wat wils. Laten we samen vieren, in alle diversiteit en inclusiviteit die het leven te bieden heeft.Naast deze genderneutrale opties bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid om gewoon een Sarah of Abraham te kiezen die het meest op de jarige lijkt. We begrijpen dat tradities waardevol zijn en sommige mensen de voorkeur geven aan een meer traditionele benadering. Daarom willen we keuzevrijheid bieden, zodat iedereen zijn of haar feest op de gewenste manier kan vieren.