Gratis bezorging in heel Nederland en gratis retour sturen.

Betaalmethodes

Als je bij ons een Sarah of Abraham pop huurt, kun je kiezen uit 4 betaalmethodes. Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen.


Sarahabrahamexpress.nl werkt samen met online betaalprovider Buckaroo. Een overzicht van de betalingsmethodes tref je hieronder aan.


1. IDEAL
2. Achteraf op factuur betalen (alleen bedrijven en zakelijke klanten)


1. Veilig online betalen met IDEAL

Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je gehuurde pop online afrekenen. Nadat je het bestelproces op onze website doorlopen hebt wordt je direct doorgestuurd naar een IDEAL betaalpagina. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van IDEAL, zonder je hiervoor aan te melden. IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.


2. Achteraf op factuur voor bedrijven

Pop huren voor op de zaak? Bedrijven kunnen achteraf op rekening betalen. Je ontvangt de factuur als PDF-bestand per e-mail. Het bedrag maak je rechtstreeks over naar onze bankrekening of via een betaallink die we per e-mail toesturen. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen.


Zorg ervoor dat je tijdens het online bestelproces de juiste factuurgegevens invoert. De factuur wordt namelijk automatisch gegenereerd, zodra je de pop online hebt besteld.