Logosmall

Betaalmethoden

Je kiest zelf één van de eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure in onze verhuurshop. Sarahabrahamexpress.nl werkt samen met betaalprovider Lightspeed Payments (Mollie). Erkende betalingsmethodes zoals iDeal, PayPal en AfterPay worden aangeboden. Een overzicht van de betalingsmethodes tref je hieronder aan.

1. iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving
2. Bancontact/MisterCash
3. Paypal
4. Bankoverschrijving
5. Op rekening betalen met Afterpay | Acceptgiro
 

1. iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving
Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van IDEAL, zonder je hiervoor aan te melden. IDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.


Verder kun je middels deze payment service provider betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

Giropay
ESP voor klanten uit Oostenrijk
Sofort-Überweisung
Bankoverschrijving
Mastercard
Visa
Maestro

2. Bancontact/MisterCash

  • De bekendste betaalmethode in België
  • Gegarandeerde betaling
  • Voor zowel on- als offline betalingen

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het perfect geschikt voor online betalingen in een webwinkel. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België.


3. PayPal
Met PayPal kan iedereen die een e-mailadres heeft veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de sarahabrahamexpress.nl. Voor het gebruik van Paypal zijn wij genoodzaakt 3% van het orderbedrag in rekening te brengen. Als je kiest voor de betaalmethode Paypal dan kun je betalen volgens onderstaande betaalopties:
Paypal
Mastercard
Visa
American Express
Discover
Bankzahlung4. Bankoverschrijving
Heb je geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor IDEAL of PayPal, dan kun je bij ons ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van je factuur over op de bankrekening van sarahabrahamexpress.nl, onder vermelding van het ordernummer (begint altijd met 'NLOR'). Zodra je betaling ontvangen is, nemen wij je order in behandeling en wordt gezorgd voor een snelle verzending.

Bankgegevens:
Bankrekeninghouder: Licht & Geluid verhuur Oostzaan
Plaats: Amsterdam
Bankrekeningnummer: 8036859
IBAN: NL70 INGB 0008036859
Swift/BIC: INGBNL2A


5. Op rekening betalen met Afterpay | Acceptgiro
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay

Voor Nederlandse consumenten
AfterPay voert voor Sarahabrahamexpress.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gehuurde/gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij sarahabrahamexpress.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 inclusief BTW. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het te huren/aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Of klik hier.

Voor het op rekening bestellen van je gehuurde/gekochte producten brengen wij € 0.99 in rekening.

Problemen met betalen?
Wanneer je een aankoop hebt gedaan maar nog niet betaald heeft, kun je inloggen op onze website. Na het inloggen, kom je in 'mijn account'. In 'mijn account' krijg je een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer je daar op klikt kun je alsnog betalen. Mocht je alsnog problemen ondervinden neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen je direct verder helpen.