Logosmall
Veelgestelde vragen
1 GRATIS bezorging en retour in heel Nederland
1.1 Hoe werkt de GRATIS bezorgservice thuis of op werk?

Wij bezorgen je gehuurde Abraham of Sarah pop GRATIS in heel Nederland. Thuis of op werk. Je kiest zelf op welk adres je de pop laat bezorgen. Je gehuurde pop wordt uiterlijk één dag voor de aangevraagde huurdatum bezorgt. Dit kan ook twee dagen van te voren zijn. Wij leveren gegarandeerd op tijd.

 

Voorbeeld:
Je wilt de pop op 6 april opzetten. kies dan 6 april bij ''Op deze dag heb ik de pop nodig''. De pop wordt uiterlijk 5 april geleverd op het door jou gekozen adres. Als de pop bijvoorbeeld al op 4 april geleverd wordt, dan rekenen we hiervoor uiteraard geen extra kosten.

1.2 Hoe werkt de GRATIS bezorging bij een servicepunt?

Laat je gehuurde Abraham of Sarah pop GRATIS bezorgen bij één van de 3000 servicepunten verspreidt door heel Nederland. Hierdoor hoef je niet thuis te wachten. Bepaal zelf wanneer je de pop ophaalt. De gehuurde pop wordt uiterlijk één dag voor de aangevraagde huurdatum bezorgt. Dit kan ook twee dagen van te voren zijn.

 

Voorbeeld:

Je wilt de pop op 6 april opzetten. kies dan 6 april bij ''Op deze dag heb ik de pop nodig''. De pop wordt uiterlijk 5 april geleverd op het door jou gekozen servicepunt. Vanaf 15.00 uur is de pop beschikbaar op het gekozen servicepunt. Als de pop bijvoorbeeld al op 4 april geleverd wordt, dan rekenen we hiervoor uiteraard geen extra kosten.

 

Het voordeel van bezorgen bij een servicepunt is dat je het goed geheim kan houden voor de jarige. Tijdens het afrekenen geeft ons systeem ook aan welk servicepunt het dichts bij jou in de buurt is.

1.3 Word ik op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering?

Ja. Zodra je gehuurde Sarah of Abraham ons magazijn verlaat ontvang je automatisch een track and trace code per e-mail. 

Als je de track and trace code hebt ontvangen dan is er vaak nog geen exacte levertijd bekend. In 90% van de gevallen wordt de levertijd rond 23.30 uur bekend gemaakt. Als dit niet het geval is dan wordt de levertijd in de ochtend bekend gemaakt.

 

Levertijd nog steeds niet bekend? Bel ons even 020 218 2525

1.4 Hoe werkt retourneren?

Dat is heel simpel. Je levert de gehuurde Sarah of Abraham pop compleet in bij één van de 3000 PostNL servicepunten in Nederland. Je retour dient op de door jou gekozen retourdatum (zie factuur) ingeleverd te worden bij een servicepunt naar keuze. Dit kan tussen 09.00 en 16.30 uur. De meeste servicepunten zijn niet geopend op zondag. In dit geval lever je pop in op maandag tussen 09.00 en 16.30 uur.

 

Een uitgebreide retourinstructie vind je in transporttas van je gehuurde pop.

1.5 Kan ik de pop ook bij jullie ophalen en terugbrengen?

In principe niet. Al onze poppen worden GRATIS bezorgd en kun je GRATIS retourneren. Woon je bij ons in de buurt of wil je de pop per se ophalen en zelf terugbrengen? Neem dan even contact met ons op info@sarahabrahamexpress.nl of 020 218 2525

2 Betaling
2.1 Kan ik bij jullie veilig betalen?

Uiteraard. Onze website draait op een SSL-beveiligde server. We maken gebruik van Lightspeed Payments (Mollie). Dit is één van de grootste online betaalproviders van Nederland. Wij garanderen een veilige online betaalomgeving.

2.2 Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalen doe je online. De betaalpagina kom je tegen bij het afrekenen. Bij ons kun je op veel manieren betalen:

 

  1. IDEAL internetbankieren (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank)
  2. Creditcard (creditcards van MasterCard en Visa)
  3. PayPal
  4. Bankoverschrijving
  5. AfterPay achteraf betalen
2.3 Moet ik borg betalen?

Nee. Wij rekenen geen borg voor het huren van onze Sarah en Abraham poppen. Uiteraard dien je wel zorgvuldig en netjes om te gaan met onze artikelen. Wij controleren alle geretourneerde poppen op schades of afwijkingen. 

2.4 Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

3 Algemeen
3.1 Past de pop in mijn auto?

Ja. De afmeting van de transporttas is 95x50x45 centimeter (LxBxH). Dit zou dus in iedere auto moeten passen. Het totale gewicht bedraagt +/- 15 kg.

3.2 Wat zijn de openingstijden van jullie klantenservice?

Openingstijden klantenservice:

Maandag 09.00 tot 18.00 uur.
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur.
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur.
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag 09.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag 09.00 tot 18.00 uur.
Zondag Gesloten.

 

Telefonisch 020 218 2525
E-mail info@sarahabrahamexpress.nl

Neem contact op
* Verplichte velden