Logosmall

Al onze poppen worden GRATIS bezorgd in heel Nederland.

Sarah Abraham Express bezorgt je gehuurde Sarah of Abraham pop GRATIS bij je thuis of op werk. Het maakt niet uit in welke provincie of stad je woont. Wij bezorgen GRATIS in heel Nederland. Het is ook mogelijk om je pop GRATIS te laten bezorgen bij één van de 3000 servicepunt verspreid door heel Nederland. Hierdoor hoef je niet thuis te wachten. Door de ruime openingstijden bepaal je zelf wanneer je de pop ophaalt. Er zit altijd een servicepunt bij jou om de hoek.

Gehuurde pop eenvoudig en GRATIS retourneren

Retourneren is ook GRATIS en gaat via één van de 3000 servicepunten. Je kiest zelf bij welk servicepunt je de gehuurde Sarah of Abraham pop inlevert. Dit zijn over het algemeen supermarkten, bouwmarkten, boekhandels of gemakshops. Er is altijd een servicepunt bij je in de buurt (meestal binnen een straal van 1.5 kilometer). Je levert de pop snel en gemakkelijk in. Wij regelen de rest. 

  1. GRATIS bezorging in heel Nederland. Thuis of op werk.
  2. Volg je pop met onze track and trace code
  3. Uiterlijk één dag voor de aangevraagde huurdatum geleverd
  4. Gegarandeerd op tijd geleverd

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld als je bij ons een opblaasbare Sarah of Abraham huurt. Als je een Sarah of Abraham pop huurt dan moet je deze vaak zelf ophalen en terugbrengen. Hiervoor stap je 4 keer in je auto. Ophalen (heen en terug rijden) en terugbrengen (heen en terug rijden). Ook moet je de pop ophalen en terugbrengen op een vooraf afgesproken tijdstip die vaak net niet goed uitkomt. Dit kost veel tijd en brandstof. Dat kan makkelijker en efficiënter.

Sarah Abraham Express bezorgt je pop GRATIS. Waar je maar wilt in heel Nederland. Na gebruik lever je de pop weer in bij een servicepunt naar keuze. Door de ruime openingstijden bepaal je zelf wanneer je de pop komt terugbrengen. Dit kan dagelijks tussen 09.00 en 16.30 uur.

Sarah pop huren


Sarah pop huren? Klik hier
.

Abraham pop huren


Abraham pop huren? Klik hier.